Купете е-винетка: bgtoll.bg

Продължават ремонтните дейности на пътя Първомай - Асеновград

02.08.2022 11:17
Продължават ремонтните дейности на пътя Първомай - Асеновград

Продължават ремонтните дейности на близо 28 км от третокласния път ІІІ-667 Първомай - Асеновград, в участъка от Асеновград до с. Дълбок. ВиК дружеството приключи полагането на новите водопроводни тръби в село Козаново и това позволява да се подновят строително-монтажните работи по пътната настилка.

Срокът за завършването им е 30 септември 2022 г.

В участъка от с. Козаново до гр. Асеновград до момента са изпълнени земни работи. В отсечката от с. Дълбок Извор до с. Патриарх Евтимово е положен неплътен пласт асфалтобетон /биндер/. Между селата Патриарх Евтимово и Козаново са извършени земни работи, почистена е крайпътната растителност, за осигуряване на видимост на шофьорите, ремонтирани са водостоци и предстои ремонт на настилката. Участъкът да бъде с нова хоризонтална маркировка, знаци и ограничителни системи /мантинели/ за подобряване на безопасността на пътуващите.

По време на ремонтните дейности пътят е напълно затворен за движение и трафикът преминава по обходен маршрут през Асеновград - Тополово – Поройна.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство при пътуването, но предприеманите дейности са наложителни, за да се осигури безопасното преминаване по отсечката.

 
 

Актуална пътна обстановка
0700 13020

lima.api.bg