Купете е-винетка: bgtoll.bg

Министър Павлова и инж. Лазаров ще инспектират приключващите ремонтни дейности на виадукт „Елешница“ на АМ „Хемус“

02.11.2016 16:15
Министър Павлова и инж. Лазаров ще инспектират приключващите ремонтни дейности на виадукт „Елешница“ на АМ „Хемус“

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Лазар Лазаров ще инспектират приключващите ремонтни дейности на виадукт „Елешница“ на АМ „Хемус“. Платното на виадукта при 15-ти км се ремонтира през тази година с отпуснатите от правителството средства. По време на строително-монтажните работи трафикът преминаваше двупосочно в обновеното през миналата година платно за София.

Мостът, с дължина 646 м, е в експлоатация от 1979 г. и от тогава ремонтни дейности на него не бяха извършвани.

Инспекцията на виадукт „Елешница“ на АМ „Хемус“ ще се състои утре – 3 ноември, от 12,30 ч.

По-късно, от 15.00 ч, министър Лиляна Павлова и инж. Лазар Лазаров ще инспектират извършените ремонтни дейности на третокласния път III-101 Враца – Криводол, с дължина 10 км. За превантивния ремонт на пътната отсечка с Постановление на Министерския съвет бяха отпуснати 4 млн. лв. Инспекцията ще започне от Криводол по посока Враца.

 

Уважаеми колеги,

Инспекцията на виадукт „Елешница“ на АМ „Хемус“ утре – 3 ноември, е от 12,30ч. на дясното платно в посока Варна. За журналистите е осигурен транспорт, който ще тръгне в 11,30 ч. от паркинга на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Моля журналистите, които ще ползват транспорта, да изпратят име, медия и телефон за обратна връзка най-късно до 18 ч. на 2 ноември на e-mail: n_boev@avtomagistrali.com. За връзка Николай Боев - тел. 0887 606 116.

 
 

Актуална пътна обстановка
0700 13020

lima.api.bg