Купете е-винетка: bgtoll.bg

Министър Павлова и инж. Лазаров участваха в инспекция на ремонта на участък от обходния път на Враца

21.06.2016 13:30
Министър Павлова и инж. Лазаров участваха в инспекция на ремонта на участък от обходния път на Враца

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и председателят на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Лазар Лазаров участваха в инспекция на ремонта на участък от обходния път на Враца.

 

Средствата за превантивния ремонт на отсечката от път І-1 в чертите на града при изхода в посока Видин бяха осигурени с правителствено постановление от месец май т. г. В подобряване състоянието на трасето с обща дължина 7,8 км бяха инвестирани 6 млн. лв. от държавния бюджет.

Ремонтните дейности включват предварителни локални ремонти на настилката, полагане на изравнителен пласт неплътен асфалтобетон, полагане на износващ пласт от плътен асфалтобетон, заустване на кръстовища, почистване и попълване на банкети, подмяна на бетонови бордюри, почистване на съществуващи необлицовани окопи и водостоци, изграждане на нови напречни отводнителни съоръжения, почистване на колекторната отводнителна система. Предстои полагане на нова хоризонтална маркировка и подмяна на ограничителните системи за осигуряване на безопасността на пътуване.

                               

 
 

Актуална пътна обстановка
0700 13020

lima.api.bg