Купете е-винетка: bgtoll.bg

Инж. Лазаров връчи една от наградите на 10-то юбилейно издание на „Инженер на годината“ за 2014 г.

11.12.2014 19:22
Инж. Лазаров връчи една от наградите на 10-то юбилейно издание на „Инженер на годината“ за 2014 г.

Председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Лазар Лазаров връчи на инж. Павел Павлов една от наградите на „Инженер на годината“ за 2014 г. За десети пореден път в края на годината Сдружението на пътните инженери и консултанти в България отличава пътни експерти. Отличието на инж. Павлов в областта „Пътно проектиране“ е за иновативност при проектирането и прилагането на системата ЕВРОКОД за съоръженията на лот 2 от АМ „Струма“. Под ръководството на инж. Павлов са проектирани 7-те големи виадукта на участъка от Дупница до Благоевград.

Специалната награда за многогодишен принос в областта на пътното строителство министърът на регионалното развитие и блогоустройството Лиляна Павлова връчи на инж. Георги Харизанов. Призът е за успешното изпълнение на лот 1 Долна Диканя – Дупница от АМ „Струма“ и текущите работи на лот 2 от автомагистралата.

Инж. Илиана Захариева и инж. Дончо Анатасов, членове на УС на АПИ, наградиха двама млади инженери. Инж. Иван Колелиев е отличен за разработения идеен проект за част от трасето на скоростния път Видин – Ботевград в участъците Руженци – Монтана и Монтана – Враца. Инж. Николай Терзиев е награден за успешно реализирания пътен проект за кръстовище на две нива при Лъвов мост в столицата.

галерия:

  

 

 
 

Актуална пътна обстановка
0700 13020

lima.api.bg