Купете е-винетка: bgtoll.bg

Отварят се ценовите оферти за текущ ремонт и поддържане на републиканските пътища в 5 области и за участъци от АМ „Тракия“, „Хемус“ и „Марица“

07.11.2014 17:27
Отварят се ценовите оферти за текущ ремонт и поддържане на републиканските пътища в 5 области и за участъци от АМ „Тракия“, „Хемус“ и „Марица“

На 10 ноември в Агенция „Пътна инфраструктура“ ще бъдат отворени ценовите оферти в откритите процедури за възлагане на обществена поръчка за поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации) на републиканските пътища на територията на областите Търговище, Шумен, Кърджали, Смолян и Хасково. Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 48 месеца.

 

Отварят се и ценовите предложения за поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации) на АМ „Хемус” в участъка на територията на областите Шумен и Варна, както и на АМ „Марица“ в област Хасково. Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 48 месеца.

Ще се отворят и ценовите оферти в ускорената ограничена процедура по реда на ЗОП за изпълнител за поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации) на АМ „Хемус“ – от София до Ябланица, и на АМ „Тракия“ - в участъка от София до п. в. „Стара Загора“. Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 6 месеца.

 

Ценовите оферти за ограничената процедура за поддръжане на АМ „Хемус“ и АМ „Тракия“ ще бъдат отворени от 10.00 ч. в зала 701.

Ценовите предложения за откритите процедури за поддръжане на АМ „Хемус“ и АМ „Марица“ се отварят от 13.30 ч. в зала 701, за Североизточен район (Търговище и Шумен) - от 15.00 ч. в зала 701, а за Южен централен район (Кърджали, Смолян и Хасково) - от 16.30 ч. в зала 701 на АПИ.

 

 
 

Актуална пътна обстановка
0700 13020

lima.api.bg