Купете е-винетка: bgtoll.bg

Инж. Чайков поздрави членовете на Българска браншова камара „Пътища“ по случай 20-годишния й юбилей

30.03.2014 11:00
Инж. Чайков поздрави членовете на Българска браншова камара „Пътища“ по случай 20-годишния й юбилей

Председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Стефан Чайков изпрати поздравителен адрес до членовете на Българска браншова камара „Пътища“ (ББКП) по случай 20-годишния юбилей на организацията.

 

 

 

В писмото си до председателя на УС на ББКП Николай Иванов инж. Чайков приветства всички пътни експерти, които от основаването на камарата досега работят всеотдайно за развитието и модернизирането на републиканската инфраструктура. „Имах удоволствието да бъда неин председател в едни от най-вълнуващите години в израстването й – тийнейджърските. Убеден съм, че и следващите ще бъдат също толкова динамични и с обединените усилия на всички членове, ББКП ще продължи авторетно да отстоява професионалните и етични принципи на работа в пътностроителния сектор. Надявам се, че през новия програмен период заедно ще успеем да разгърнем експертния си потенциал, за да имаме модерна и интегрирана пътна инфраструктура, каквато е необходима на държавата“, пише в поздравителния адрес инж. Стефан Чайков.

Инж. Чайков бе председател на УС на ББКП от април 2011 г. до избирането му за председател на УС на АПИ през август 2013 г.

 
 

Актуална пътна обстановка
0700 13020

lima.api.bg