Купете е-винетка: bgtoll.bg

Утре се отварят ценовите оферти за надзор на аварийно-възстановителните дейности по мостови съоръжения на път III-9901 Царево - Ахтопол

28.11.2013 13:37
Утре се отварят ценовите оферти за надзор на аварийно-възстановителните дейности по мостови съоръжения на път III-9901 Царево - Ахтопол

Утре в Агенция „Пътна инфраструктура“ ще бъдат отворени ценовите оферти за строителен надзор при извършването на аварийно-възстановителни дейности по мостови съоръжения на път III-9901 Царево – Ахтопол.

 

 

Откритата процедура за възлагане на обществена поръчка е с предмет: „Избор на изпълнител за извършване на консултантска услуга, което включва изготвяне на доклад за оценка на съответствието на инвестиционния проект със съществени изисквания към строежа и изпълнение на строителен надзор по време на строителството, в съответствие с изискванията на чл. 168 от ЗУТ и подзаконовите нормативни актове за обект: „Извършване на проучвателно - проектантски работи и строителство (инженеринг) на обект: Аварийно – възстановителни дейности на републикански път III-9901 Царево – Ахтопол на стоманобетонов мост при км 8+724, стоманобетонов мост при км 9+975 и сводов водосток при км 10+285”.

Мостовите съоръжения на път ІІІ-9901 са между с. Варвара и гр. Ахтопол. С ремонтирането им ще се възстанови нормалното експлоатационно състояние на съоръженията и габаритът им ще се приведе в съответствие с нормите за проектиране.

Обектът е по Аварийната програма на Агенция „Пътна инфраструктура“ и се финансира изцяло със средства от републиканския бюджет.

 Ценовите предложения на допуснатите кандидати ще бъдат отворени в 11:00 ч., в зала 701, в сградата на АПИ.

 
 

Актуална пътна обстановка
0700 13020

lima.api.bg