КУПИ Е-ВИНЕТКА ОТ BGTOLL.BG

Начало

Движение в една лента на АМ "Тракия" при км 39 в посока Бургас и при км 23 в посока София

24.02.2020 09:26
thumb_Trakia_1.jpgДо 17 ч. днес движението в участъците от км 39 до км 40 на АМ „Тракия“ в посока Бургас и от км 23 до км 24 в посока София се осъществява в изпреварващата лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват пътната сигнализация.

Е-винетки може да се купят от сайта bgtoll.bg, мобилното приложение и терминалите за самотаксуване

23.02.2020 12:05
E-vignette.jpgВ момента електронни винетки може да се купят само от сайта bgtoll.bg, от мобилното приложение BGTOLL, от терминалите за самотаксуване и на гишетата по основните гранични контролно-пропускателни пунктове – ГКПП „Калотина“, ГКПП „Капитан Андреево“, ГКПП „Кулата“, Дунав мост – Русе, Дунав мост – Видин, ГКПП „Силистра“, ГКПП „Станке Лисичково“ и ГКПП „Илинден“.

Днес е последната възможност за покупка на седмична е-винетка за камионите и автобусите

23.02.2020 08:20
LOGO__toll-bg.jpgДнес – 23 февруари, е последната възможност за покупка на седмична електронна винетка за камионите и автобусите над 3,5 тона. От 24 февруари 2020 г. продажбата им за тежкотоварни превозни средства ще бъде преустановена.

Камерите на тола ще подпомагат работата на МВР и Агенция „Митници“

22.02.2020 13:17
toll_ramka.JPGКамерите на тол системата ще подпомагат работата и на Министерството на вътрешните работи и Агенция „Митници“. Това ще стане чрез свързване на системите на двете ведомства с тази на Агенция „Пътна инфраструктура“. Така ще се установяват не само нарушители, използващи републиканската пътна мрежа без платени пътни такси. Актуална информация ще се получава в областта на мониторинга на трафика и изсветляване на сивия сектор в транспортната дейност. Това ще позволи също контрол на маршрута за преминаване на транзитния трафик. Ще се наблюдава и движението на тежкотоварните превозни средства по отношение на пътната безопасност, спазването на ограничения за движението им в предпразнични и следпразнични дни и др.

Отпада ограничението на движение за МПС до 12 т през проход „Троянски“

21.02.2020 15:59
Troyanski_prohod_1.jpgОтпада ограничението на движение за МПС до 12 т през проход „Троянски“. За товарни автомобили над 12 т движението остава ограничено. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка в страната от интернет страницата на АПИ – api.bg, както и по всяко време на денонощието  на тел. 0700 130 20 в АПИ.  

Проекти